2018-04-04 06:29:01• hírek • Blikk.hu

Komoly döntést kellett hoznia Papp Gergőnek

Elválasztja új munkája a családjától Papp Gergőt!

A népszerű Pimasz­úr ugyanis az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik új műsorvezetője lett, ezért nehéz döntést kellett meghoznia feleségével, Judittal: mivel párja Ábel fiukkal a Balaton mellé költözött, a riporter a fővárosi lakásukban marad, hogy közelebb legyen a stúdióhoz a hajnali forgatások során.
 

Az RTL Klub műsorvezetője több mint négy éven át rendszeresen készítette a Pimaszúr átcuccol című műsort, ám hosszú hónapok óta nem állt kamera előtt. Gergő a feleségével együtt dolgozott az „ottalvós realityn”, így saját bevallása szerint neki is jólesett kicsit, hogy pihentethetik a közös munkát.
 

– Négy év nagyon hosszú idő egymás mellett a munkában, így nem is bántuk, hogy leálltak a forgatások – mondta a televíziós, akit nagyon boldoggá tett az új lehetőség.

– Valójában már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy szakmát váltok és az internet irányába indulok el, amikor megcsörrent a telefonom és megkerestek a műsor készítői, hogy lenne-e kedvem a Reggeli műsorvezetőjeként dolgozni. Örültem a felkérésnek, már ­hiányzott a forgatások hangulata – újságolta a Blikknek Papp Gergő.

– Ugyan 2007 és 2009 között vezettem reggeli műsort, de bevallom, már elszoktam a korán keléstől. Kiss Ramóna mellett kezdek majd, remélem, a napi nyolc kávé mellett gyorsan belerázódom!
 

Persze, az új munkalehetőség a családi életben is változást hoz: a jövőben ugyanis kevesebbet hajtja álomra a fejét a párja mellett.

– Néhány hónapja elhatároztuk, hogy elköltözünk vidékre, és kicsit nyugodtabb életet élünk. Ám a sors másképp döntött. Úgy néz ki, amikor én vagyok a soros a Reggeliben, egyedül maradok Budapesten, hogy reggel 6 órára beérjek az adásba. Judit addig a Balatonon lesz Ábellel, aki már be is iratkozott a helyi iskolába. Hétvégenként azonban rohanok hozzájuk – magyarázta Gergő. – Azt gondolom, jobban összekovácsolhatja a családunkat a távollétem, hiszen bár kevesebb, mégis sokkal minőségibb lesz az együtt töltött idő. Pláne a magyar tenger partján!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: